Τα νέα τραγούδια του Ed Sheeran μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ

Written by Tasos P.

Ο Βρετανός σούπερσταρ Ed Sheeran κυκλοφορεί νέο single και ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ

Το single λέγεται Visiting Hours ενώ το τέταρτο στούντιο άλμπουμ του που θα ονομάζεται “=”(Equals), θα κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου.

Παράλληλα το πρώτο single μέσα από το άλμπουμ, Bad Habits παραμένει για 7η εβδομάδα στο #1 του Official Singles Chart της Αγγλίας.

Ο ίδιος δήλωσε για το νέο του άλμπουμ:

‘=’ (Equals) is a really personal record and one that means a lot to me. My life changed greatly over the past few years – I got married, became a father, experienced loss, and I reflect on these topics over the course of the album. I see it as my coming-of-age record, and I can’t wait to share this next chapter with you.

Το άλμπουμ είναι ήδη διαθέσιμο για Pre-Order εδώ


  1. Tides
  2. Shivers
  3. First Times
  4. Bad Habits
  5. Overpass Graffiti
  6. The Joker And The Queen
  7. Leave Your Life
  8. Collide
  9. 2step
  10. Stop The Rain
  11. Love In Slow Motion
  12. Visiting Hours
  13. Sandman
  14. Be Right Now

Το τραγούδι αναφέρεται στην απώλεια του φίλου του και μέντορά του Αυστραλιανού μουσικού Michael Gudinski τον περασμένο Μάρτιο, για αυτό και στα back vocals ακούγονται η Kylie Minogue και ο Jimmy Barnes.

Spotify Link:

*Updated*  10-09-2021

Ένα νέο τραγούδι μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ κυκλοφορεί σήμερα με τίτλο “Shivers”

Το βιντεοκλιπ είναι σε σκηνοθεσία του Dave Meyers


Spotify Link

© 2021, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts.

Leave a Comment