Music News

Συλλογή με 50 ΝΟ #1 Singles της Madonna

Written by Tasos P.

Με αφορμή τα 63α γενέθλια της Madonna η Warner ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία των albums της από το 2022 και μετά σε deluxe editions.

Την περίοδο 1982 με 2007 η βασίλισσα της pop είχε κυκλοφορήσει τα πρώτα της άλμπουμ μέσα από την Warner προτού υπογράψει συμβόλαιο για τρία άλμπουμ με την Universal’s Interscope Records.

Με αφορμή μάλιστα τη συμπλήρωση των 40 χρόνων στη μουσική σκηνή που θα κλείσει η διάσημη σταρ το 2022 (και αντίστοιχα την επέτειο από την κυκλοφορία των πρώτων της singles, Everybody και Burning Up) η Warner Music θα επανακυκλοφορήσει και τα 14 άλμπουμ της , μαζί με τα soundtracks, τις συλλογές και τα live albums σε deluxe έκδοση. Στη συμφωνία συμπεριλαμβάνεται και η κυκλοφορία των τριών πρόσφατων άλμπουμ της MDNA, Rebel Heart και Madame X.

H Madonna δήλωσε για αυτή τη συμφωνία:

Since the very beginning, Warner Music Group has helped bring my music and vision to all my fans around the world with the utmost care and consideration. They have been amazing partners, and I am delighted to be embarking on this next chapter with them to celebrate my catalogue from the last 40 years

Να σημειώσουμε, τέλος, πως στις 8 Οκτωβρίου 2021 κυκλοφόρησε το Madame X Tour documentary από την Paramount.

Update 4-5-2022

Όπως ανακοινώθηκε η Madonna επίσης θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου τη συλλογή “Finally Enough Love” και στις 19 Αυγούστου τη συλλογή “Finally Enough Love : 50 Number Ones”.

Μιας και η βασίλισσα της ποπ είναι η πρώτη καλλιτέχνιδα που ανέβηκε στο #1 του Billboard’s Dance Club Song για 50η φορά, η συλλογή αυτή θα περιέχει τα 50 ΝΟ.1 hits.

H συλλογή εκτός από digital στις ψηφιακές πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει σε μονό cd με 16 tracks, σε τριπλό cd με 50 tracks, αλλά και σε διπλό και εξαπλό βινύλιο.

Να σημειώσουμε πως τα remixes θα είναι από πολύ γνωστούς παραγωγούς όπως Above & Beyond, Eddie Amador, Avicii, Axwell, Benny Benassi, Victor Calderone, Honey Dijon, Felix da Housecat, Sander Kleinenberg, David Morales, Offer Nissim, William Orbit, Pet Shop Boys, Shep Pettibone, Stuart Price, Mac Quayle, Peter Rauhofer, Ralphi Rosario, Sasha, Bob Sinclar, Thunderpuss, Junior Vasquez, Richard “Humpty” Vission,  Tracy Young , ενώ σε κάθε remix έχει γίνει νέο remastering από τον Mike Dean, που έκανε την παραγωγή στα δύο τελευταία άλμπουμ της  “Rebel Heart” και “Madame X.”

Προς το παρόν το remix “Into the Groove (You Can Dance Remix Edit)” είναι διαθέσιμο για πρώτη φορά:



16-Track Album
Streaming June 24
1-CD, 2-LP & Digital Download Versions Out August 19

Track Listing

1. “Everybody” (You Can Dance Remix Edit) +#
2. “Into The Groove” (You Can Dance Remix Edit) +#
3. “Like A Prayer” (Remix/Edit)
4. “Express Yourself” (Remix/Edit)
5. “Vogue” (Single Version) +
6. “Deeper And Deeper” (David’s Radio Edit) +#
7. “Secret” (Junior’s Luscious Single Mix)
8. “Frozen” (Extended Club Mix Edit)
9. “Music” (Deep Dish Dot Com Radio Edit)
10. “Hollywood” (Calderone & Quayle Edit) +#
11. “Hung Up” (SDP Extended Vocal Edit)
12. “Give It 2 Me” (Eddie Amador Club 5 Edit) °+
13. “Girl Gone Wild” (Avicii’s UMF Mix)
14. “Living For Love” (Offer Nissim Promo Mix) *+
15. “Medellín” (Offer Nissim Madame X In The Sphinx Mix) – Madonna and Maluma
16. “I Don’t Search I Find” (Honey Dijon Radio Mix)



50-Track Album
3-CD, 6-LP, Streaming & Digital Download Versions Out August 19

Track Listing

1. “Holiday” (7” Version) +
2. “Like A Virgin” (7” Version)
3. “Material Girl” (7” Version)
4. “Into The Groove” (You Can Dance Remix Edit) +#
5. “Open Your Heart” (Video Version) +
6. “Physical Attraction” (You Can Dance Remix Edit) +#
7. “Everybody” (You Can Dance Remix Edit) +#
8. “Like A Prayer” (Remix/Edit)
9. “Express Yourself” (Remix/Edit)
10. “Keep It Together” (Alternate Single Remix) *+
11. “Vogue” (Single Version) +
12. “Justify My Love” (Orbit Edit)
13. “Erotica” (Underground Club Mix)
14. “Deeper And Deeper” (David’s Radio Edit) +#
15. “Fever” (Radio Edit) +
16. “Secret” (Junior’s Luscious Single Mix)
17. “Bedtime Story” (Junior’s Single Mix)
18. “Don’t Cry For Me Argentina” (Miami Mix Edit)
19. “Frozen” (Extended Club Mix Edit)
20. “Ray Of Light” (Sasha Ultra Violet Mix Edit) +#
21. “Nothing Really Matters” (Club 69 Radio Mix) +
22. “Beautiful Stranger” (Calderone Radio Mix)
23. “American Pie” (Richard ‘Humpty’ Vission Radio Mix)
24. “Music” (Deep Dish Dot Com Radio Edit)
25. “Don’t Tell Me” (Thunderpuss Video Remix) +#
26. “What It Feels Like For A Girl” (Above And Beyond Club Radio Edit)
27. “Impressive Instant” (Peter Rauhofer’s Universal Radio Mixshow Mix) +#
28. “Die Another Day” (Deepsky Radio Edit) +#
29. “American Life” (Felix Da Housecat’s Devin Dazzle Edit) *+
30. “Hollywood” (Calderone & Quayle Edit) +#
31. “Me Against The Music” (Peter Rauhofer Radio Mix) + – Britney Spears feat. Madonna
32. “Nothing Fails” (Tracy Young’s Underground Radio Edit) *+
33. “Love Profusion” (Ralphi Rosario House Vocal Edit) +#
34. “Hung Up” (SDP Extended Vocal Edit)
35. “Sorry” (PSB Maxi Mix Edit) +#
36. “Get Together” (Jacques Lu Cont Vocal Edit) +
37. “Jump” (Axwell Remix Edit)
38. “4 Minutes” (Bob Sinclar Space Funk Edit) + – feat. Justin Timberlake & Timbaland
39. “Give It 2 Me” (Eddie Amador Club 5 Edit) +#
40. “Celebration” (Benny Benassi Remix Edit)
41. “Give Me All Your Luvin’” (Party Rock Remix) – feat. LMFAO & Nicki Minaj
42. “Girl Gone Wild” (Avicii’s UMF Mix)
43. “Turn Up The Radio” (Offer Nissim Remix Edit) *+#
44. “Living For Love” (Offer Nissim Promo Mix) *+
45. “Ghosttown” (Dirty Pop Intro Remix)
46. “Bitch I’m Madonna” (Sander Kleinenberg Video Edit) +# – feat. Nicki Minaj
47. “Medellín” (Offer Nissim Madame X In The Sphinx Mix) – Madonna and Maluma
48. “I Rise” (Tracy Young’s Pride Intro Radio Remix)
49. “Crave” (Tracy Young Dangerous Remix) – feat. Swae Lee
50. “I Don’t Search I Find” (Honey Dijon Radio Mix)

* previously unreleased
+available digitally for the first time
# available commercially for the first time

© 2021 – 2022, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts.

Leave a Comment