Selfie Stick

#Selfie Stick: Η Μπέσσυ Αργυράκη, πολύτιμη σαν ένα διαμάντι..

music hunter

Η ρετρό μας διάθεση είναι κάτι σαν μια πηγή ενέργειας που πάντα μας φορτίζει εσωτερικά και κατ’ επέκταση εξωτερικά. Ο έρωτας που ζήσαμε τότε, η εκδρομή με το σχολείο, το ταξίδι με τους φίλους, η αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο, η πρώτη οικογενειακή μας βόλτα στο πάρκο και πολλά άλλα είναι στιγμές που με κάποιο τρόπο έχουν ενωθεί με μία επιτυχία του τότε, αλλά και που συνδέονται επίσης και με τις επιτυχίες του σήμερα. Όταν ακούω λοιπόν τον τίτλο “Θάλασσα Γαλάζια” αμέσως ταξιδεύω σε ένα από τα πρώτα (άνευ οικογένειας) καλοκαίρια μου, ποτέ μου όμως δεν φαντάστηκα ότι αυτή την φορά θα άνοιγα το selfie stick και θα “φωτογράφιζα” την φωνή που μου έχει χαρίσει πολλές και όμορφες στιγμές του τότε!!

Η Μπέσσυ Αργυράκη είναι λοιπόν πολύτιμη σε όλους μας σαν ένα διαμάντι, μιας και λίγο πολύ όλοι μας έχουμε κάτι στο μυαλό μας από την λάμψη της, που είναι ακόμα αρκετή για να κρατήσει ζεστές τις αναμνήσεις, την ψυχή και την καρδιά μας!

Νιώθω πως αν δεν σταματήσω τώρα να γράφω για εκείνη δεν θα το κάνω ποτέ, νομίζω πως καλύτερα είναι να την πάρω τώρα τηλέφωνο και να την ρωτήσω πράγματα που ίσως μέχρι και σήμερα δεν ξέραμε για εκείνη.

*

1. Η πιο “Μεγάλη Στιγμή” της καριέρα σας;

Η πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας όταν πήρα το πρώτο μου βραβείο για πρώτη φορά στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το “Σαν Ένα Όνειρο” με τον Robert Williams όσον αφορά το συναισθηματικό κομμάτι, γιατί η πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας μου ήταν στο Τόκιο όταν έκανα ένα μεγάλο δίσκο μέσα σε πέντε μέρες.

2. Υπάρχει κάτι που να σας έχει συγκινήσει από κάποιον θαυμαστή;

Για μένα δεν είναι υλικό το αποτέλεσμα της συγκίνησης, αλλά θυμάμαι κάποια στιγμή ένας θαυμαστής μου έστειλε ένα περιδέραιο το οποίο ήταν γεμάτο μπριγιάν το οποίο το πήρα μαζί μου στην Αυστραλία και το άφησα μέσα σε ένα τσαντάκι σε ένα ταξί, όντας αφηρημένη, που μας πήγαινε στο μέρος που θα τραγουδούσα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής έχω πάρει πάρα πολλές συγκινήσεις που δεν μπορώ να σταθώ σε μία, θα σταθώ όμως στο ότι έχω φτάσει πολλές φορές στο σημείο να κλάψω από την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου.

3. Το πιο παράξενο μέρος που έχετε τραγουδήσει;

Σε πολύ παράξενο δεν μπορώ να θυμηθώ ότι έχω τραγουδήσει αλλά το πιο πρωτότυπο μέρος που τραγουδάω συνήθως είναι η τουαλέτα μου (γέλια). Μιας και για τους τραγουδιστές είναι πρωτότυπο και για τον υπόλοιπο κόσμο είναι πιο κοινό.

4. Ποια συνεργασία θα θέλατε να επαναλάβετε;

Με τον Τόλη Βοσκόπουλο, ήταν σε ένα παραλιακό μαγαζί στην Γλυφάδα. Πάρα πολύ καλός συνεργάτης και δεν θα ξεχάσω πόσο πολύ μου στάθηκε, φρόντιζε μιας και ήταν δίκαιος με όλους και ιδιαίτερα με τους νέους καλλιτέχνες.

5. Τι δεν αποχωρίζεστε ποτέ;

Το μοναδικό πράγμα που δεν μπορώ να αποχωριστώ ποτέ είναι το κραγιόν μου. Γιατί ένα καλό μου σημείο που έχω θέλω να είναι πάντα τονισμένο (αναφερόμενη στα χείλη της).

6. Πόσο Music Hunter είσαστε;

Τόσο ώστε να μην μπορώ να αναπνέω χωρίς αυτή.

*

Και τώρα ήρθε η ώρα για μία Selfie ..

music hunter

*

Shhhhh it’s a secret ..

Σε περίπτωση που δεν σας φτάνει η συνέντευξη της Μπέσσυ Αργυράκη να σας αποκαλύψω ότι θα μπορείτε να την χαρείτε live στο πρώτο I Love Sodade Party αυτή την Κυριακή 05/11/2017 που ξεκινάει από τις 20.00!!!

*

Ακούστε μία από τις πιο αγαπημένες της επιτυχίες ..

*

Βρείτε την Μπεσσυ στα Social Media…

Facebook

Instagram

YouTube

© 2017, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment