Selfie Stick

#Selfie Stick: Γιάννης Μωραϊτης, η ζεστή φωνή ενός κρύου χειμώνα..

music hunter

  Το κρύο μας ταλαιπωρεί αρκετά τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα να ψάχνουμε πάντα ζεστές και μελωδικές στιγμές για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και δημιουργήσουμε νέες εμπειρίες, εικόνες, συναισθήματα! Για αυτό τον λόγο θα πάρω το Selfie Stick και θα πάω εκεί που βλέπω την φλόγα του πάθους να αναβλύζει μέσα από ένα ηφαίστειο που δεν κρατιέται να προσφέρει ό,τι έχει μέσα του στον κόσμο της μουσικής! Πάμε να γνωρίσουμε όλοι μαζί σιγά σιγά τον Γιάννη Μωραϊτη.

*

1. Όλος ο κόσμος για σένα είναι..;

  • Οι “άνθρωποι μου” καθώς και οι στιγμές που μοιραζόμαστε! Κάπου μέσα σε αυτό τον “κόσμο” βέβαια εμφανίζεται αναγκαίως κ απαραιτήτως κ μια “μουσική επένδυση” η οποία ντύνει αυτές τις στιγμές.

2. Ποια στιγμή από την καριέρα σου δεν θα ξεχάσεις ποτέ;

  • Αναμφισβήτητα τη στιγμή που ο “δάσκαλος” Κος Μίμης Πλέσσας με επέλεξε μέσα από τόσους αξιόλογους καλλιτέχνες για να συμμετάσχω τότε στο musical που θα ανέβαζαν, όπερ κ εγένετο… έχω βέβαια κ άλλες πολλές στιγμές σημαντικές κ όμορφες να θυμάμαι, απλά τέτοιες συνεργασίες λογίζονται ως ιδιαίτερες!

3. Στοιχείο του χαρακτήρα σου που εκνευρίζει τους άλλους;

  • Νομίζω ότι αν κάποιος θελήσει να εκνευριστεί μαζί μου έχω απλόχερα πολλές αφορμές να του δώσω… χεχε! Πάρε για παράδειγμα τη μητέρα μου π.χ. ,η οποία εκνευρίζεται ακόμα κ με τον τρόπο που μασάω τσίχλες ή με τον τρόπο που οδηγώ… σταθερή αξία! χαχα!

4. Κομμάτι που ονειρεύτηκες να κάνεις δικό σου;

  • Τόσα πολλά που είναι αδύνατο να διαλέξω… μπορώ όμως με απόλυτη πεποίθηση να σου πω ότι το νέο μας τραγούδι “όλος ο κόσμος μου” του Ανδρέα Λάμπρου, είναι από τα κομμάτια εκείνα που έγιναν όπως ακριβώς το είχα ονειρευτεί…! Και έγινε δικό μου…!

5. Τι είναι πρόκληση για σένα;

  • Η ίδια η ζωή μας πλέον είναι μια πρόκληση, τουλάχιστον για τους εν Ελλάδι διαμένοντες… αλλά για να γίνω κ πιο συγκεκριμένος ,η ίδια η ενασχόληση με τη μουσική σήμερα, υπό αυτές τις συνθήκες, συνιστά πρόκληση.. κ όποιος κατάλαβε… κατάλαβε!

6. Πόσο Music Hunter είσαι;

  • Πάρα πολύ! Μου αρέσει να “ψάχνω” τη μουσική κ τη δισκογραφία.

*

Σε αυτό το σημείο ανοίγεις κάμερα στο κινητό και βγάζεις μία selfie για τα Music Hunterάκια μας..

music hunter

*

Shhhh… It’s a secret…

Στις 9 Δεκεμβρίου 2011 μας χαρίζει την παρακάτω κουβέντα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Το να είσαι ευτυχισμένος-η
δεν σημαίνει ότι όλα είναι τέλεια…
Σημαίνει ότι αποφάσισες να βλέπεις.. πιο πέρα από τις ατέλειες….

*

Απολαύστε την τελευταία του επιτυχία με τίτλο “Όλος Ο Κόσμος Μου”..

*

Βρείτε τον Γιάννη στα social media..

Facebook

Twitter

YouTube

Web Site

© 2016, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

1 Comment

  • […] Σίγουρα θα μας κάνει να περάσουμε καλά παρέα με τους Γιάννη Μωραϊτη και Δημήτρη […]

Leave a Comment