Η επιστροφή των Offspring | Ανακοίνωση νέου album

Written by George Michail

Οι Offspring που τους απολαύσαμε πριν λίγες μέρες και στην Ελλάδα, ανακοινώνουν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο “Supercharged”!Κυκλοφορεί στις 11 Οκτωβρίου.

Οι Offspring ανακοίνωσαν το 11ο στούντιο άλμπουμ τους, «SUPERCHARGED», που θα κυκλοφορήσει στις 11 Οκτωβρίου. Οι βετεράνοι του πανκ κυκλοφόρησαν παράλληλα επίσης το πρώτο single, «Make It All Right».

“We wanted this record to have pure energy – from the start to the finish! That’s why we called it SUPERCHARGED.

From the height of our aspirations to the depths of our struggles, we talk about it all on this record…

in a way that celebrates the life that we share and where we are now.

Our single “Make It All Right” is a great example of this because it talks about the people in our lives who make us feel strong when

we are feeling low – our partners in crime who make us feel all right.

The album was recorded in three different locations this time around: Maui, Vancouver, and our home studio in Huntington Beach,

and together with our producer Bob Rock everything came out awesome. I feel like this is the best we have ever sounded!

We’ve been rocking out and headbanging to it for months! And we can’t wait for you guys to hear it!” – Dexter Holland

Οι Offspring σημείωσαν για πρώτη φορά παγκόσμια επιτυχία τους τη δεκαετία του 1990 με την κυκλοφορία του άλμπουμ τους “Smash”, το οποίο πούλησε πάνω από 11 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το «SUPERCHARGED» ηχογραφήθηκε σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες (Μάουι, Βανκούβερ και στο στούντιο του συγκροτήματος στην Καλιφόρνια) με παραγωγό τον Bob Rock. Το συγκρότημα έχει επίσης προγραμματίσει μια σειρά από εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά φεστιβάλ, καθώς και δύο συναυλίες στις ΗΠΑ: στο Inkcarceration Festival στις 19 Ιουλίου στο Οχάιο και στο Louder Than Life fest στις 26 Σεπτεμβρίου στο Κεντάκι.


1. “Looking Out For #1”

2. “Light It Up”

3. “The Fall Guy”

4. “Make It All Right”

5. “Ok, But This Is The Last Time”

6. “Truth In Fiction”

7. “Come To Brazil”

8. “Get Some”

9. “Hanging By A Thread”

10. “You Can’t Get There From Here”

© 2024, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment