Σε λίγες μέρες το 2016 θα είναι παρελθόν. Αρκετοι rock καλλιτέχνες ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέες δισκογραφικές δουλειές μέσα στη νέα χρονιά. Ας δούμε μερικές :

Στις 27 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των Train “A girl,a bottle,a boat” (Columbia). Ήδη το νέο τους single “Working girl” κυκλοφορεί.

Οι γερόλυκοι Deep Purple επιστρέφουν με το 20o τους studio album “Infinite” τον Φεβρουάριο (Ear music), ενώ άλλο ένα κλασικό συγκρότημα ,οι Blondie κυκλοφορόυν το Μάρτιο το νέο τους άλμπουμ με συνεργασίες ονομάτων οπώς η Sia, η Charlie XCX, ο Dave Stewart (Eurythmics) και ο Johnny Marr (The Smiths).

Άλλες δουλειές που αναμένονται με ενδιαφέρον μέσα στο 2017 είναι αυτές των R.S.O featuring Richie Sambora & Orianthi , KISS, Marilyn Manson (“Say10”), Black Star Riders , Sheryl Crow,Thirty Seconds to Mars, Tears for Fears και Offspring.

© 2016, Christos Stamelos. All rights reserved.

About the author

Christos Stamelos

Η μουσική παίζει σπίτι του ακόμα κι όταν λείπει. Λατρεύει τη μαύρη μουσική των 70's, το hard rock και σιχαίνεται τα μπουζουκοποπ και τη γιουροβίζιον . Οι φίλοι του τον φωνάζουν "guru",αλλά ως DJ προτιμά να εμφανίζεται με τ'όνομα του.

Leave a Comment