#fresh

Ο Logic, η Alessia Cara κι ο Khalid “σώζουν ζωές”

Ο 27χρονος Αμερικανός ράπερ Logic οπτικοποίησε το τρίτο single, με τίτλο “1-800-273-8255”, από το -επίσης- τρίτο album του που κυκλοφόρησε τον Μάιο και ονομάζεται “Everybody”. Στο συγκεκριμένο τραγούδι συνεργάζεται με την 21χρονη Καναδή Alessia Cara και τον 19χρονο συμπατριώτη του Khalid.

Album Cover

Ο τίτλος του τραγουδιού, επί της ουσίας, είναι ο τηλεφωνικός αριθμός της Εθνικής Γραμμής Πρόληψης Αυτοκτονιών στις ΗΠΑ. Ο Logic έχει αναφέρει σχετικά: “Κατά τη διάρκεια της περιοδείας μου συναντούσα διάφορους θαυμαστές μου που μου έλεγαν ότι η μουσική μου έχει σώσει τη ζωή τους και διαπίστωσα ότι σοβαρολογούσαν. Ξαφνικά, λοιπόν, συνειδητοποίησα πως δεν προσπαθούσα ποτέ να σώσω τη ζωή κάποιου κι αναρωτήθηκα τι θα συνέβαινε εάν όντως τελικά το επιχειρούσα μέσα από την καλλιτεχνική μου υπόσταση”.

Single Cover

Η Alessia Cara, γεννηθείσα στις 11 Ιουλίου 1996, έγινε γνωστή αναρτώντας διασκευές στο YouTube και το πρώτο album της κυκλοφόρησε το 2015 με τίτλο “Know-It-All” και με το single “Here” έφτασε στο #5 των αμερικανικών και στο #20 των καναδικών charts.

Ο Khalid, γεννηθείς στις 11 Φεβρουαρίου 1998, έκανε αίσθηση στην αμερικανική μουσική σκηνή με το single “Location” (2016) που έγινε πλατινένιο και συμπεριλαμβάνεται στο πρώτο album του καλλιτέχνη με τίτλο “American Teen” (2017).

© 2017, Music Hunter Crew. All rights reserved.

About the author

Music Hunter Crew

Leave a Comment