#fresh

O Kendji Girac επιστρέφει με νέο single | Δείτε την μίνι ταινία που κυκλοφόρησε για το “Maria Maria”

music hunter
Written by George Michail

Ο Γάλλος Kendji Jason Maillié, νικητής της τρίτης σεζόν του γαλλικού The Voice: la plus belle voix, επιστρέφει μετά από αποχή ενός χρόνου από τα μέσα δικτύωσης.

Το νέο του single, δείγμα μέσα από το πολυαναμενόμενο τρίτο album, συνοδεύεται από ένα άκρως κινηματογραφικό video διάρκειας δέκα λεπτών! To καινούριο του project θα κυκλοφορήσει 31 Αυγούστου 2018. Ο ταλαντούχος Kendji έχει στο ενεργητικό του μεγάλες επιτυχίες όπως το Andalouse, δύο albums, ένα live album και ένα ΕΡ:

Discography

Albums

  • Kendji – 2014
  • Ensemble – 2015
  • Ensemble | Le live – 2017

EPs

  • Kendji Girac EP – 2014

Δείτε το νέο του video που μας αρέσει πολύ:

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment