O James Morrison επιστρέφει με νέο album και υπέροχο ντουέτο με την Joss Stone // Δείτε το video clip

Ο Βρετανός τραγουδοποιός  James Morrison ανακοίνωσε το νέο του album “You’re Stronger Than You Know”που κυκλοφορεί στις 8 Μαρτίου, και θα περιέχει το ντουέτο “My Love Goes On”, με την αγαπημένη μας Joss Stone. Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που και οι δύο τραγουδιστές κυκλοφόρησαν τα τελευταία studio albums τους , με τον James στο “Higher Than Here” μέσα το 2015. Ο James ανέφερε σχετικά με την συνεργασία του με την σούπερ σταρ της soul :

“I always love working with people, especially when they have a wicked voice like Joss. She’s from the same musical heritage as me. I’m excited to celebrate soul music with another artist who is recognised for soul.”

Ο James Morrison έχει επίσης ανακοινώσει λεπτομέρειες για την πρώτη του Βρετανική περιοδεία σε τρία χρόνια, η οποία περιλαμβάνει μια εκπομπή στο Λονδίνο στο Ops Shepherd’s Bush Empire.



“You’re Stronger Than You Know” Tracklist :

1. ‘My Love Goes On’ (featuring Joss Stone)
2. ‘Brighter Kind Of Love’
3. ‘So Beautiful’
4. ‘Feels Like The First Time’
5. ‘Glorious’
6. ‘Power’
7. ‘Slowly’
8. ‘Ruins’
9. ‘I Still Need You’
10. ‘Don’t Wanna Lose You Now’
11. ‘Cross The Line’
12. ‘Until The Stars Go Out’

Δείτε το video clip του  “My Love Goes On” :

© 2019, Music Hunter Crew. All rights reserved.

About the author

Music Hunter Crew

Leave a Comment