Η μεγάλη επιστροφή της Diana Ross με νέο τραγούδι και album!

Written by Tasos Petsas

Η Diana Ross λέει ευχαριστώ στον κόσμο που τη στηρίζει! Το νέο της album είναι μια συλλογή από τραγούδια-δώρο προς τους ακροατές και υποστηρικτές της όλα αυτά τα χρόνια, για τους οποίους νιώθει τόσο ευγνώμων. 

Η διάσημη diva της disco-soul Diana Ross στα 77 της πλέον, επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο άλμπουμ μετά από 22 χρόνια. Το άλμπουμ θα έχει τον τίτλο “Thank You” και το πρώτο single του άλμπουμ είναι το ομώνυμο. 

Το νέο άλμπουμ είναι το 25ο της διάσημης τραγουδίστριας και θα περιέχει 13 νέα τραγούδια.  Ανάμεσα στους συντελεστές είναι οι  Jack Antonoff (Taylor Swift, Lana Del Rey, Lorde) , Jimmy Napes (Mary J Blige, Alicia Keys, Sam Smith), Tayla Parx (Ariana Grande, Demi Lovato) και  Spike Stent (Björk, Madonna).

Όσο για το άλμπουμ, αυτό θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2021.

Να θυμίσουμε πως το τελευταίο της άλμπουμ με τίτλο “I Love You” είχε κυκλοφορήσει το 2006 αλλά ήταν συλλογή με διασκευές σε κλασσικά ερωτικά τραγούδια, ενώ το 1999 είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ “Every Day Is A New Day” που περιείχε νέο υλικό.

“Thank You” tracklisting:

1. Thank You
2. If the World Just Danced
3. All Is Well
4. In Your Heart
5. Just In Case
6. The Answers Always Love
7. Let’s Do It
8. I Still Believe
9. Count On Me
10. Tomorrow
11. Beautiful Love
12. Time To Call
13. Come Together

Η ίδια δήλωσε :

This collection of songs is my gift to you with appreciation and love. I am eternally grateful that I had the opportunity to record this glorious music at this time. I dedicate this songbook of love to all of you, the listeners. As you hear my voice you hear my heart.

Βρείτε και ακούστε το single Thank You”, ψηφιακά

© 2021, Tasos Petsas. All rights reserved.

About the author

Tasos Petsas

Κολλημένος με τα charts από μικρός έχοντας σαν όνειρο να δω και τον εαυτό μου κάποια μέρα σ' αυτά. Όνειρο που το είδα και να πραγματοποιείται.

Leave a Comment