Chart I Future Hits

#Future Hits: Στιγμές γεμάτες επιτυχίες..

music hunter

Week 7

Μία μοναδική εβδομάδα τελειώνει και πάλι, και 5 νέες μοναδικές μελλοντικές επιτυχίες έφτασαν στην πόρτα μου. Ναι, χτύπησαν και το κουδούνι, ήταν τόσο δυνατές που τους άνοιξα κατευθείαν και ήρθαν και θρονιάστηκαν στο σαλόνι και αναστάτωσαν όλη την πολυκατοικία για να μην πω και την γειτονιά. Και τα πράγματα έγιναν κάπως έτσι..

ΔΕΥΤΕΡΑ:

Πάντα αυτή η μέρα είναι τόσο περίεργη και ιδιαίτερη μιας και προσπαθείς απλά να συνέρθεις από το Σαββατοκύριακο αλλά και να μαζέψεις τις δυνάμεις σου να αρπάξεις την βδομάδα από τα μαλλιά. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια έχουμε τα πολιτικά, τα καιρικά, τα πολιτιστικά, τα οικονομικά και όλα τα άλλα τα.. Χαμούλης γίνεται στην τηλεόραση. Έχω τον ριμαδιασμένο τον καφέ μου δίπλα στο laptop και βρίσκομαι σε μία κατάσταση απόγνωσης, αλλάζω τα κανάλια σαν να μην υπάρχει αύριο και καταλήγω κλασικά σε ένα από αυτά τα μουσικά. Εκείνη την ώρα μου ήρθε και η επιτυχία στο πιάτο.. Οι Years & Years με νέο videoclip έσκασαν μύτη σαν μετεωρίτες. Μπορώ να πω πως θα κολλήσω με το κομμάτι, Meteorite λοιπόν και πάμε να χορέψουμε!

ΤΡΙΤΗ:

Σήμερα είπα να πάρω τα Μ.Μ.Μ. για να κάνω τις δουλειές μου στο κέντρο. Εντάξει, δεν μπορώ να περιγράψω τις σουρεάλ στιγμές που μπορείς να ζήσεις μέσα σε μια διαδρομή 15′ έως ότου φτάσεις στον τελικό προορισμό σου. Όσο ακούω δυνατά στο mp3 μου το νέο κομμάτι του Matt Simons – Lose Control βλέπω πως πολύ κόσμος προσπαθεί να μην χάσει τον έλεγχο. Ο ένας πάνω στον άλλο, μικρά παιδιά που άλλα κάθονται φρόνημα, ένα κλαίει, η μητέρα του προσπαθεί να το ηρεμήσει και κάποια άλλα που παίζουν μεταξύ τους. Μπαίνει κόσμος και βγαίνει για να πάει εκεί που πρέπει. Όλοι έχουν έναν προορισμό, σε άλλους είναι ανούσιος και σε άλλους σημαντικός. Το βλέπεις μερικές φορές από την στάση του σώματος, από την αγωνία στο πρόσωπο, από το πόσες φορές κοιτάνε το κινητό τους. Κι αν χτυπήσει; Κι αν δεν έχουν καλό σήμα για να μιλήσουν; Και τι γίνεται με τα social media, πόσα like έχουν μαζέψει. Κι εκεί αρχίζει η τρέλα.. Προσπαθώ να κλείσω τα μάτια μου και να αφεθώ στο Lose Control. Είναι από αυτά τα κομμάτια που σκέφτεσαι την ελευθερία, φαντάζεσαι να πετάς πάνω από ένα καταπράσινο λιβάδι. Δοκιμάστε το..

ΤΕΤΑΡΤΗ:

Κάθομαι στο πίσω μπαλκόνι, είναι απογευματάκι και βλέπω κάτω στο πάρκο. Είναι ένα κοριτσάκι που κρατάει σφιχτά στο χέρι του ένα καφέ χνουδωτό αρκουδάκι και το πηγαινοφέρνει αριστερά δεξιά, χαρούμενο. Δεν ξέρει που να πρώτο κοιτάξει. Χάνετε μέσα στα παιδιά και τα παιχνίδια τους. Θέλει να μπει σε όλες τις παρέες και γυρίζει όπως ένα σκυλάκι που βγαίνει βόλτα. Το αρκουδάκι είναι ένα με το χέρι του. Για μια στιγμή το κοριτσάκι στέκεται στην μέση του πάρκου και κοιτάει το αρκουδάκι της στα μάτια. Του μιλάει, του δίνει ένα γλυκό φιλί και το σφίγγει στην αγκαλιά του. Εκεί φέρνω την φωνή από το λούτρινο στα αφτιά μου, Could you carry me? On and On..? Είναι η στιγμή που γίνεται έντονη, γιατί εύχεσαι αυτά τα λούτρινα να είχαν φωνή, να σου έλεγαν “είμαι εδώ, μην με αφήσεις ποτέ”.. Εύχομαι το κοριτσάκι αυτό να μπορέσει να κρατήσει αυτή την αθώα στιγμή για πάντα μέσα του και το αρκουδάκι της να είναι εκεί κοντά της για μια ζωή! Θα τους αφιερώσω το νέο κομμάτι του Kygo ft Julia Michaels, το Carry me, και θα συνεχίσω να χαζεύω στο πάρκο με μια γλυκιά γεύση κι ένα μικρό χαμόγελο!

ΠΕΜΠΤΗ:

Νομίζω είναι η μέρα της αναζήτησης. Έχω στο τηλέφωνο μια φίλη μου και μου λέει πως δεν είναι καλά με τα συναισθηματικά της. Ότι ο καλός της δεν είναι και τόσο καλός μαζί της τελικά. Ότι της φέρεται σαν να έχει γνωρίζει οτιδήποτε αρσενικό κυκλοφορεί. Αλλά κι εκείνη δεν το βάζει κάτω, μπαίνει στην διαδικασία να τα βλέπει θετικά. Θέλει να ζει σε ένα κόσμο που όλα είναι ιδανικά, έτσι έχει καταφέρει να βλέπει τα πάντα όμορφα αλλά μερικές φορές ο ρεαλισμός της σχέσης την προσγειώνει. Την έχω στην άλλη άκρη της γραμμής και είναι έτοιμη με την βαλίτσα στην πόρτα να φύγει. Πιστεύω πως αν το ένιωθε θα το είχε ήδη κάνει! Δεν το κάνει όμως.. Κι εκεί αναρωτιέσαι, γιατί μπορεί να κάθεται ένας άνθρωπος σε μία σχέση που να δεν περνάει καλά; Γιατί υπάρχει αγάπη;! και τι αγάπη είναι αυτή που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί και να εκφραστεί με τον σωστό τρόπο;

“- Μάτια μου, βάλε το νέο κομμάτι της Maty Noyes, αυτό που λέει In My Mind μπας και σε βοηθήσει λίγο.”

Ε, αυτό έκανε και τελικά άφησε την βαλίτσα ήσυχη και έμεινε στο σπίτι να τον περιμένει..

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:

Party Dayyyyyyyy.. Τι να πει κανείς για την Παρασκευή, ακόμα και η αίσθηση του να βγεις να πας για δουλειά είναι διαφορετική. Σκέφτεσαι απλά την ώρα που θα σχολάσεις! Δεν σε προβληματίζει καν τι θα συναντήσεις στην δουλειά σου. Αν το αφεντικό σου φωνάξει, αν η αναποδιά σου σκάσει ή αν ακόμα ο συνάδερφος σου θέλει να φιδιάσει.. Ξέρεις απλά ότι το βράδυ θα δεις τους φίλους σου, ότι θα βγείτε και θα χορέψετε, θα πάτε να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική, στο μοναδικό σας στέκι και να γνωρίσετε κόσμο που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον! Σε αυτό θα βοηθήσει αν ο dj του μαγαζιού παίξει το Keep me up all Night από τους Ripstar & Nyanda feat Pitbull .. Αν δεν το έχει βάλει απλά ζητήστε το, αν δεν το έχει τότε χρειάζεται να μπαίνει στο Music Hunter και να ενημερώνεται.. Αυτά.. χι χι!

Always Thinking Of Me θα είναι το μότο για αυτή την βδομάδα που έρχεται! Τα λέμε σε λίγες μέρες ξανά με νέες επιτυχίες όπως κάθε φορά!!

Keep Hunting Hunterάκια μου..

© 2016, Panagiotis Vasiliadis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Vasiliadis

Ένα παιδί της δεκαετίας του 80 που όταν για πρώτη φορά είδε ραδιόφωνο κόλλησε μπροστά του για ώρες.. Οι ώρες μετά έγιναν χρόνια, τα χρόνια μετατράπηκαν σε χρόνια αγάπη για την μουσική, έτσι λοιπόν έφτασε να ασχοληθεί ακόμα πιο πολύ, έγινε dj - ραδιοφωνικό παραγωγός - μουσικός επιμελητής και δεν σταματάει ποτέ!

Leave a Comment