#fresh

#Fresh: Ο Wale συνεργάζεται με Major Lazer, WizKid και Dua Lipa

music hunter
Written by George Michail

Ο rapper Olubowale Victor Akintimehin ή κατά κόσμον Wale έχει ήδη στο ενεργητικό του πέντε albums, με τελευταίο το ‘Shine’ το οποίο κυκλοφόρησε 28 Απριλίου 2017. Έφτασε μέχρι το νούμερο 16 του Billboard με σχετικά θετικές κριτικές. Περιέχει συνεργασίες με Lil Wayne, Travis Scott, Major Lazer, Wizkid και Dua Lipa 

music hunter

Album Cover

Discography

  • Attention Deficit (2009)
  • Ambition (2011)
  • The Gifted (2013)
  • The Album About Nothing (2015)
  • Shine (2017)

Μέσα από το τελευταίο project του Wale έχουν κυκλοφορήσει έξι singles:

  1. My PYT
  2. One Reason (Flex)
  3. Groundhog Day
  4. Running Back
  5. Fashion Week
  6. Fish N Grits

Η προώθηση του τελευταίου αυτού project συνεχίζεται με ακόμα ένα single που περιμέναμε πως και πως! Είναι η συνεργασία με Major Lazer, WizKid και Dua Lipa και μας αρέσει πολύ! Κυκλοφόρησε και ένα χαριτωμένο lyric video! Enjoy!

Video

Απολαύστε ολόκληρο το τελευταίο album του Wale

© 2017, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment