Eurovision

#Eurovision: Ο Διονύσης Κωστής στην φετινή Eurovision, για το San Marino;

Γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου του 1981 Στην Αθήνα Αττικής.Κατάγεται απο τη Ζάκυνθο και τη Μεσσηνία και η μουσική μπήκε πολύ νωρίς στη ζωή του από τα 5 κιόλας χρόνια του! Ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα πιάνου σε περιφερειακό ωδείο και έπειτα συνέχισε τις κλασσικές σπουδές του ,ανώτερα θεωρητικα στο Ωδείο Αθηνων δίπλα σε καταξιωμενους διδασκάλους οπως η Ευγενία Συριώτη και η Αλίκη Βατικιώτη.

Αποφοίτησε απο το Ωδείο Φίλιππος Νάκας με Δίπλωμα Πιάνου δίπλα στην Αλεξάνδρα Παπαστεφάνου. Εκτός από τις μουσικές του σπουδές, ο ίδιος είναι απόφοιτος-πτυχιούχος του Τμήματος “Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών Της Τέχνης” με ειδίκευση στην Ιστορία της Τέχνης-Μουσειολογία και Πολιτισμική Διαχείριση και των εικαστικών της εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων.

Η μουσικη του εμπειρια περιλαμβάνει μια σειρά απο εμφανίσεις και συνεργασίες με σημαντικούς ανθρώπους του καλλιτεχνικου στερεώματος όπως ο Γιάννης Σπανός,η Νάντια Κωνσταντοπούλου,ο Γιάννης Πάριος,η Άντζυ Σαμίου,η Σοφία Βόσσου,η Τερέζα κ.τ.λ αλλά και εμφανίσεις σε διάφορους χώρους κινούμενος κυρίως σε Jazz Latin Soul Funk ήχους!
Το 2015 βρέθηκε στο ελληνικό The Voice (Ant1)και συγκεκριμένα στην ομάδα της Δεσποινας Βανδη και έφτασε μέχρι τα Battles, δυο εμφανίσεις άκρως πετυχημένες τόσο στα Blind όσο και στα Battles!
Δημιουργός του συγκρότηματος “Wings Band” με το οποίο παρουσιάζει κατά καιρούς διασκευασμένα κομμάτια σε ύφος Jazz Latin Soul Funk! Ο ίδιος ασχολείται και με την σύνθεση-ενορχήστρωση κομματιών κάποια απο τα οποία βρίσκονται στην επίσημη σελίδα του στο Youtube και στο Soundcloud!

 

Φέτος, κάνει την προσπάθειά του για να λάβει μέρος στην φετινή συμμετοχή της Eurovision για το San Marino, όπου έχει ζητήσει από δημιουργούς να ανεβάσουν ένα video τους και να αποφασίσει το κοινό για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα (εδώ μπορούν να ψηφίσουν όλες οι χώρες).  Στο Music Hunter στηρίζουμε όλες τις προσπάθειες αν αυτές μας αρέσουν και έτσι συναντήσαμε τον Διονύση και του ζητήσαμε να μας πει δυο λόγια για αυτή του την κίνηση.

Με τη συμμετοχή μου αυτή νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος και συνάμα έτοιμος μουσικά να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα προς τα έξω, να καταφέρω να εκπροσωπήσω ταυτόχρονα δυο χώρες τη γενέτειρα μου και το Σαν Μαρίνο που μας προσκάλεσε με τόση θέρμη σε αυτό το μουσικό διαγωνισμό ανάδειξης του φετινού του εκπρόσωπου! Θα είναι τιμή μου να καταφέρω να φτάσω ως τι Λισαβονα!

Aκούστε τον Διονύση σε ένα Lady Gaga Cover και στηρίξτε τον  ΕΔΩ (πατάτε πάνω στο heart emoticon, πάνω αριστερά)

 

© 2017, Panagiotis Karderinis. All rights reserved.

About the author

Panagiotis Karderinis

Παρορμητικός, υπερβολικός και fan του καναπέ και της Βυσσινάδας. Μπορεί να τον δείτε να χορεύει pop μουσικές στο μετρό ή να γλύφει την μαγιονέζα απο τα δάχτυλά του σε κάνα burger bar. Ψευτοχάκερ και ανίκανος να καρφώσει ένα καρφί ΜΗΝ του εμπιστευθείτε ποτέ την συσκευή του κινητού σας.

Leave a Comment