#fresh

Ο DJ Khaled ξανασυνεργάζεται με τον Justin Bieber | Δείτε το νέο video

music hunter
Written by George Michail

O Khaled Mohamed Khaled ή κατά κόσμον DJ Khaled μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον ως hit maker. Το 2017 ήταν μια ιδιαίτερα πετυχημένη χρονιά για αυτόν, μιας και το δέκατο album του με τίτλο Grateful έγινε πλατινένιο στην Αμερική και έβγαλε μεγάλες επιτυχίες-συνεργασίες όπως “I’m the One” με Justin Bieber και “Wild Thoughts” με Rihanna.

Discography:

  • Listennn… the Album (2006)
  • We the Best (2007)
  • We Global (2008)
  • Victory (2010)
  • We the Best Forever (2011)
  • Kiss the Ring (2012)
  • Suffering from Success (2013)
  • I Changed a Lot (2015)
  • Major Key (2016)
  • Grateful (2017)

Μέσα στο 2018 θα κυκλοφορήσει το νέο project του DJ Khaled με τίτλο Father of Asahd και ήδη έχουμε ακούσει το πρώτο δείγμα μέσα από αυτό, την συνεργασία με την Beyonce, τον Jay-Z και τον Future με τίτλο Top Off. Μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο single και σε αυτό ο πετυχημένος DJ και παραγωγός ξανασυνεργάζεται με τον Justin Bieber.

Ο DJ Khaled δήλωσε σχετικά:

Everyday I wake up, I get inspired. I gotta wake up and feel the certain feeling just to let it go, but I can tell you right now, I’m ready and I’m fully loaded. I got a song coming out with Justin Bieber and some more of my great friends on the record. I want it to be a surprise, but it’s going to be one of the biggest anthems.

Η προηγούμενη συνεργασία του DJ Khaled με τον Justin Bieber I’m the One έγινε 5 φορές πλατινένια στην Αμερική, έκανε νέα είσοδο κατευθείαν στην κορυφή του Billboard Hot 100 και ήταν το πρώτο #1 για τον Khaled.

Το νέο single έχει τίτλο No Brainer και συμμετέχουν σε αυτό, εκτός από τον Justin, ο Chance the Rapper και Quavo.

music hunter

Single Cover

Δείτε το νέο video:

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment