#fresh

H Delta Goodrem επιστρέφει | Ακούστε το ‘Think About You’

music hunter
Written by George Michail

H Αυστραλέζα Delta Goodrem επιστρέφει προετοιμάζοντας το έδαφος για την κυκλοφορία του έκτου studio album, δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του Wings Of The Wild. Έχοντας στο βιογραφικό της εννιά #1 στο ARIA Singles Chart, τρία World Music Awards, εννιά ARIA Music Awards, ένα MTV Video Music Award και πάνω από οχτώ εκατομμύρια πωλήσεις μας παρουσιάζει το πρώτο δείγμα μιας καινούρια era στην καριέρα της. Μετά τις μεγάλες επιτυχίες όπως “Lost Without You” και “Not Me, Not I” κυκλοφορεί το ασυνήθιστα sexy για αυτήν Think About You τραγουδώντας:

Every time I look at you your clothes are coming off/I think about you naked when I’m looking at you

Σχετικά με τη νέα της κυκλοφορία δήλωσε:

Every chapter of my career has been different right now, with this song, I just want people to have fun

Καινούριο κεφάλαιο στην καριέρα της αλλά και στην προσωπική της ζωή, μιας και πηγή έμπνευσης τον τελευταίο καιρό για την ίδια αποτελεί ο Matthew Copley.

 

 

 

music hunter

Πηγή: https://au.be.yahoo.com/entertainment/celebrity/

Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι!

Single Cover:

music hunter

Remix:

Discography:

  • Innocent Eyes (2003)
  • Mistaken Identity (2004)
  • Delta (2007)
  • Child of the Universe (2012)
  • Wings of the Wild (2016)

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment