#fresh

Η επιστροφή του Will Smith| Ακούστε το νέο του single

music hunter
Written by George Michail

O Will Smith κάνει μουσικό Comeback! Το καταλάβαμε όταν τον είδαμε πριν λίγο καιρό στο Carpool Karaoke του James Corden Show:

Όλοι θυμόμαστε τα Will Smith Smash Hits όπως: Men In Black, Miami και Gettin’ Jiggy Wit It όταν ο rapper μεσουρανούσε στα charts. Ο Willard Carroll “Will” Smith Jr. είναι πλέον σχεδόν 50 ετών και έχει στο ενεργητικό του τέσσερα βραβεία Grammy και εννέα albums, τέσσερα solo albums και πέντε ως DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince.

Discography

Με τον DJ Jazzy Jeff

  • Rock the House (1987)
  • He’s the DJ, I’m the Rapper (1988)
  • And in This Corner… (1989)
  • Homebase (1991)
  • Code Red (1993)

Solo albums

  • Big Willie Style (1997)
  • Willennium (1999)
  • Born to Reign (2002)
  • Lost and Found (2005)

Και κάτι που δεν περιμέναμε! Will Smith goes EDM-ίσως φταίει η κρίση ηλικίας! O Will Smith επιστρέφει και κυκλοφορεί το νέο του EDM single ‘Get Lit’ το οποίο παρουσίασε πρώτη φορά στο Livewire Festival στο Blackpool της Αγγλίας. Enjoy!

© 2017, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment