Cat Power και Lana Del Rey συνεργάζονται | Δείτε το νέο video

music hunter
Written by George Michail

Η Charlyn Marie ChanMarshall ή κατά κόσμον Cat Power, επιστρέφει με το πρώτο δείγμα του δέκατου album της καριέρας της μετά από έξι χρόνια απουσίας.

Studio albums

  • Dear Sir (1995)
  • Myra Lee (1996)
  • What Would the Community Think (1996)
  • Moon Pix (1998)
  • The Covers Record (2000)
  • You Are Free (2003)
  • The Greatest (2006)
  • Jukebox (2008)
  • Sun (2012)

Στο νέο single με τίτλο Woman η ταλαντούχα ερμηνεύτρια συνεργάζεται με την Lana Del Rey. H Cat Power δήλωσε για το comeback album της:

The course my life has taken in this journey – going from town to town, with my guitar, telling my tale; with reverence to the people who did this generations before me. Folk singers, blues singers, and everything in between – they were all wanderers, and I am lucky to be among them.

Το νέο album με τίτλο Wanderer κυκλοφορεί 5 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε δείτε το video του Woman σκηνοθεσίας Greg Hunt:

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment