Ο Bryan Adams επιστρέφει με νέο album και συνεργασίες με Jennifer Lopez & Ed Sheeran !

Ο 59χρονος πλέον Bryan Adams επιστρέφει φέτος με νέα 14η δισκογραφική δουλειά, 4 χρόνια μετά το “Get Up” του 2015. Με τίτλο “Shine the Light” και σούπερ συνεργασίες όπως Jennifer Lopez (ντουέτο στο “That’s How Strong Our Love is“)  και  Ed Sheeran, μας προετοιμάζει σίγουρα για κάτι καλό στις 1 Μαρτίου που έχει οριστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας. Η πρώτη γεύση έχει έρθει με το ομώνυμο κομμάτι που κυκλοφόρησε χθες και η παραγωγή ανήκει στον Ed Sheeran, τον οποίο γνώρισε από κοντά σε μια συναυλία του στο Δουβλίνο πριν λίγο καιρό:

“I met Ed in Dublin this year at one of his shows and we kept in touch,One day I sent him a chorus I had for a song idea I had called “Shine A Light” and asked him if he was interested in collaborating on it”

Ακούστε το υπέροχο “Shine the Light εδώ:

“Shine A Light” tracklist :

1. Shine A Light
2. “That’s How Strong Our Love Is” ft. Jennifer Lopez
3. “Part Friday Night, Part Sunday Morning”
4. “Driving Under the Influence Of Love”
5. “All or Nothing”
6. “No Time for Love”
7. “I Could Get Used to This”
8. “Talk to Me”
9. “The Last Night on Earth” (CD/cassette/digital) / “I Hear You Knockin'” (vinyl)
10. “Nobody’s Girl”
11. “Don’t Look Back”
12. “Whiskey in the Jar”


© 2019, Music Hunter Crew. All rights reserved.

About the author

Music Hunter Crew

Leave a Comment