#fresh

Η επιστροφή του Basshunter // Ακούστε το νέο single

music hunter
Written by George Michail

Ο Jonas Erik Altberg, γεννημένος 22 Δεκεμβρίου 1984 και γνωστός με το ψευδώνυμο Basshunter, είναι Σουηδός μουσικός, παραγωγός και dj. Αυτοχαρακτηρίζεται ως Eurodance μουσικός, παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι τον εντάσσουν στους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής.

music hunter

Το πρώτο του album, με τίτλο The Bassmachine, κυκλοφόρησε το 2004. Τον Απρίλιο του 2006 υπέγραψε το πρώτο του σημαντικό επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Warner. Με το πρώτο του single, “Boten Anna” έκανε μεγάλη διεθνή επιτυχία. Μάλιστα έγινε το πρώτο τραγούδι στη σουηδική γλώσσα που κατέκτησε την κορυφή στα charts της Ολλανδίας. Η αγγλική του έκδοση (“Now You’re Gone”) ήταν #1 στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο του 2008. Το θυμάστε;

Discography:

Studio albums

  • LOL <(^^,)> (2006)
  • Now You’re Gone – The Album (2008)
  • Bass Generation (2009)
  • Calling Time (2013)

Internet albums

  • The Bassmachine (2004)
  • The Old Shit (2006)

Compilation album

  • The Early Bedroom Sessions (2012)

Extended plays

  • Welcome to Rainbow (2006)

O Busshunter επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια αποχής από τα μουσικά δρώμενα. Το νέο του single έχει τίτλο Masterpiece:

© 2018, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment