Fresh

Νέο Summer Hit από τον Enrique Iglesias

Written by George Michail

Ένας από τους μεγαλύτερους Latin superstars όλων των εποχών σύμφωνα με το Billboard, o Enrique Iglesias επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με το νέο του single “Me Pasé”, το οποίο είναι σε συνεργασία με τον reggaeton star, Farruko. Ακούστε εδώ.

Το “Me Pasé” θα αποτελέσει μέρος του νέου άλμπουμ του καλλιτέχνη που είναι κάτοχος  αρκετών Billboard Latin Music βραβείων και νικητής πολλών βραβείων Grammy και θα βγει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Η εντυπωσιακή λίστα του Enrique με τα 154 #1 singles στο Billboard, περιλαμβάνει 27 Νο.1 hits στο Billboard Hot Latin Songs chart, καθιστώντας τον τραγουδιστή με τα περισσότερα Νο 1 στην ιστορία του chart. Επίσης έχει 39 singles στο Top10, στο ίδιο chart (πάλι τα περισσότερα από κάθε καλλιτέχνη στην ιστορία), 31 Νο. 1 στο Billboard Latin Airplay Chart και 14 Νο 1 στο Billboard Dance Club Chart.

Το επίσημο videoclip, σκηνοθετήθηκε από τον Alejandro Perez, με τον οποίο ο Enrique έχει συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν. Μέσα από αυτή τη συνεργασία έχουν βγει πολλά video clips όπως τα “Bailando”, “Subeme La Radio”, “Dueleel Corazon” (όλα έχουν ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο προβολές). Το video clip γυρίστηκε στις εκπληκτικές, παραδεισένιες παραλίες στη Samaná.

Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Enrique Iglesias θα ξεκινήσει από το Las Vegas την Αμερικάνικη περιοδεία του, στην οποία θα είναι και ο Ricky Martin. Οι fans μπορούν να περιμένουν ιστορικά shows από αυτούς του 2 θρύλους της latin. Αυτή θα είναι η πρώτη Αμερικάνικη περιοδεία του Enrique από το 2017. Τα περισσότερα live shows είναι ήδη sold out και ήδη αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες ημερομηνίες.

© 2021, George Michail. All rights reserved.

About the author

George Michail

Eurovisioνικός μέχρι θανάτου και λάτρης του κινηματογράφου και του καλού φαγητού. Λείπει μόνο 20 ώρες την μέρα από το σπίτι του και τις άλλες σίγουρα δεν κοιμάται. Οι μεγάλες του αδυναμίες είναι η pop μουσική και τα ταξίδια.

Leave a Comment