Discover New Artists Fresh

Οι IOTAPHI μας παρουσιάζουν το εκπληκτικό νέο τους εγχείρημα “Kids of Chaos”!

Written by Nikos Vlamis

Οι IOTAPHI (ΙΦ), είναι ένα ντούο µε καταγωγή από την Ελλάδα και την Ιταλία, οι οποίοι συναντήθηκαν στο Los Angeles και έγιναν συγκρότηµα στην Ibiza.

Αποτελούμενο από τον Ιταλό παραγωγό Francesco IX και την Ilia Darlin, οι IOTAPHI ετοιμάζονται σύντομα να κυκλοφορήσουν το EP τους με τίτλο “Kloudland”, µε συµµετοχή του Daniel Heath (Lana Del – Rey Blue Jeans, Ultraviolence).

 

Με μότο τους το “Not meant to be the focus, we’re merely the medium” έχουν να μας προσφέρουν σκοτεινό ηλεκτρονικό ήχο εµπνευσµένο στο Es Vedrà, το νησί των Σειρήνων, παντρεµένο με όργανα όπως το σαντούρι, υπηρετώντας την απόλυτη τάξη του χάους.

Σα να συναντιόντουσαν ο Όµηρος με τον Sampha, τον James Blake, τον Johann Sebastian Bach, τον Nils Frahm και τον Terence McKenna σε ένα εγκαταλελειµµένο σπίτι δίπλα στη θάλασσα και έπιναν κρασί υπό την επήρεια µαγικών µανιταριών.

Όσον αφορά το νέο τους project δήλωσαν:

“Κλειδωνόµασταν για µέρες στο στούντιο στη µέση µια κοιλάδας και επιβιώναµε τρώγοντας έτοιµο couscous του 1 ευρώ από τα Lidl και οι µόνες στιγµές που βλέπαµε το φως της ηµέρας ήταν όταν πηγαίναµε να δούµε το Es Vedrà, το νησί των Σειρήνων”.

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας τους δουλειάς και σε συνεργασία με την Superbad Athens και το 48 Urban Garden, θα παρουσιάσουν τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στις 20:00 τα νέα τους κομμάτια, ενώ το event θα περιλαμβάνει και performance από τους Kid Moxie.

Από το Los Angeles και τις συνεργασίες με David Lynch, Angelo Badalamenti, Gaslamp Killer και Clint Μansell, η Kid Moxie υπάρχει σαν μουσικός και ηθοποιός στα κείμενα των Αθηναϊκών media, αλλά για πρώτη φορά αποκαλύπτεται πλήρως με την δική της μπάντα και παρουσιάζει live, υλικό απο την πρόσφατη δισκογραφία της σε επιδραστικά labels όπως η Undo Records και η West One Music του Λονδίνου.

Στα πλαίσια προώθησης της νέας αυτής δουλειάς κυκλοφόρησαν το video clip για το κομμάτι “Kids of Chaos”, το οποίο έγραψαν οι ίδιοι, ενώ την σκηνοθεσία του ανέλαβε ο Γρηγόρης Ρέντης.

Δείτε το εδώ!

© 2017, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment