Fresh Greek

«Κρύψου» – Νέο live single από τη Νατάσσα Μποφίλιου!

Written by Nikos Vlamis

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μόλις πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε το διπλό CD «Μπελ Ρεβ live» και μας παρουσίασε το video clip για το πολυαγαπημένο και χιλιοτραγουδισμένο «Εν Λευκώ», μέσω της Feelgood Records.

Συνεχίζοντας την προώθηση της πιο πρόσφατης κυκλοφορίας της, η ταλαντούχα τραγουδίστρια κυκλοφόρησε ένα ακόμη τραγούδι μέσα από αυτήν. Πρόκειται για το κομμάτι «Κρύψου», σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα, το οποίο συμπεριλήφθηκε στον δίσκο της με τίτλο «Εκατό Μικρές Ανάσες», που κυκλοφόρησε το 2005.

13 χρόνια αργότερα και πλέον με τον Θέμη Καραμουρατίδη στο πλευρό της, να ενορχηστρώνει την υπέροχη αυτή μπαλάντα, το κομμάτι μεταμορφώνεται σε μια άκρως ερωτική bossa nova, που αναπολεί δεκαετία του ’70, ενώ μάλιστα περιέχει και μια νέα εισαγωγή, επηρεασμένη από τους «Εμιγκρέδες της Ρουμανίας» της Λένας Πλάτωνος.

Για άλλη μια φορά, η Νατάσσα μας αποδεικνύει πόσο σπουδαία καλλιτέχνις είναι, αλλά και πόσο ταλαντούχα είναι όλη η ομάδα, που την πλαισιώνει, μαγεύοντάς μας με ένα τραγούδι, που μας ταξιδεύει σε τόπους ονειρικούς.

Απολαύστε το!

© 2018, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment