Fresh Music News

Η Tinashe κάνει δυναμικό comeback δηλώνοντας „No Drama“!

music hunter
Written by Nikos Vlamis

Αν μη τι άλλο, η Tinashe μας έχει αποδείξει ότι διαθέτει πολύ δυναμικό χαρακτήρα και δεν εγκαταλείπει εύκολα, ειδικά όταν πρόκειται για αυτό που αγαπάει περισσότερο… την μουσική!

Αν και ανακοίνωσε ήδη πριν 3 χρόνια τον δεύτερο προσωπικό της δίσκο με τίτλο „Joyride“, οι έντονες διαφωνίες με την δισκογραφική της εταιρεία RCA, ως προς την κατεύθυνση αυτού του πρότζεκτ ανέβαλαν την κυκλοφορία του πολλάκις μέχρι τώρα. Η ίδια ωστόσο, πρόσφατα δήλωσε πως απλά χρειαζόταν περισσότερο χρόνο μέχρι να νιώσει ότι έφτασε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, προσπαθώντας να ρίξει νερό στο κρασί της.

Έχοντας  όμως επιμονή και δουλεύοντας σκληρά, η ταλαντούχα τραγουδίστρια δεν σταμάτησε να κυκλοφορεί το ένα single μετά το άλλο, καθώς και το EP „Nightride“, με τα περισσότερα από αυτά να είναι μικρά διαμάντια. Μερικά από αυτά είναι: το „Player“ σε συνεργασία με τον Chris Brown, το ρυθμικότατο „Superlove“ και το πιο pop „Flame“. Παράλληλα συμμετείχε σε πολλά κομμάτια άλλων καλλιτεχνών, όπως to „Slumber Party“  της Britney Spears,  το Just Say του KDA ή το Text From Your Ex του Tinie Tempah, μεταξύ άλλων.

Συνεχίζοντας λοιπόν ακάθεκτη, η Tinashe πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών νέων κομματιών με τίτλο „Me So Bad“, „Faded Love“ και „No Drama“.

music hunter

Το „No Drama“ μόλις κυκλοφόρησε πρώτο και αποτελεί συνεργασία με τον rapper Offset από τους Migos, ενώ την παραγωγή του υπογράφουν οι πολύ επιτυχημένοι Stargate (Michael Jackson, Britney Spears, Beyoncé, Rihanna, Janet Jackson, Mariah Carey, Shakira, Jennifer Lopez, Mary J. Blige, Katy Perry, Coldplay, P!nk, Sia, Kylie Minogue και πολλοί ακόμα).

Πιστή στον ήχο της, μας παρουσιάζει ένα πολύ φιλικό προς το ραδιόφωνο κομμάτι με έναν έντονο Rnb ρυθμό και ένα συνοδευτικό video clip, το οποίο μας υπενθυμίζει ξεκάθαρα το πόσο ταλαντούχα είναι και στο χορευτικό κομμάτι και για ποιο λόγο την λατρέψαμε εξαρχής!

© 2018, Nikos Vlamis. All rights reserved.

About the author

Nikos Vlamis

Ζει στην Αθήνα και είναι απόφοιτος του τμήματος Γερμανικής Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Από μικρή ηλικία η μουσική και ο αθλητισμός αποτέλεσαν το καταφύγιό του στις ευχάριστες και στις δύσκολες στιγμές, γι'αυτό και πάντα τα ακολουθεί με πάθος. Λατρεύει τα ζώα, τις τέχνες και τους ανθρώπους που χαμογελούν.

Leave a Comment