Fresh

Η Bonnie Tyler επέστρεψε δυναμικά με νέο τραγούδι!

Written by Tasos P.

Η Μπόνι Τάιλερ, η γνωστή Ουαλή τραγουδίστρια, γνωστή για τη χαρακτηριστικά δυνατή και βραχνή φωνή της, που υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητή τη δεκαετία του 80 μέσα από τα τραγούδια της  “It’s a heartache” “Holding out for a hero” και “Total Eclipse Of The Heart”, επέστρεψε με νέο single.

Ο τίτλος του είναι “Hold On”

Μέχρι και σήμερα η μπαλάντα της “Total Eclipse Of The Heart” που κυκλοφόρησε το 1983 και ανέβηκε στο #1 και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού συνεχίζει να θεωρείται μία από τις ομορφότερες μπαλάντες όλων των εποχών.

Το 1992 συμμετέχει στο τραγούδι του Μιχάλη Ρακιντζή και της Σοφίας Αρβανίτη “Πεθαίνω στην ερημιά”  (The desert is in your heart) σε μουσική του Μιχάλη Ρακιντζή και γίνεται τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα.

Ενώ το 2013 εκπροσώπησε το Ηνωμένο Βασίλειο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι“Believe in me” που δυστυχώς τερμάτισε στην 19η θέση σε συνολικά 23 χώρες.


 

© 2019, Tasos P.. All rights reserved.

About the author

Tasos P.

Από μικρός λάτρης των νέων κυκλοφοριών και των charts. Δικηγόρος, συνθέτης και μέλος της κριτικής επιτροπής των Grammy Awards στην Αμερική.

Leave a Comment